STARTSIDAN

Sitter på flyget

Postat den: 2012-02-26 | 16:31:00 publicerat i Vardag

Sitter på flyget påväg hem från Stockholm. Sas har äntligen fixat WIFI på flygen, så nu har man något att göra under sina flygresor. Nu är vi väl halvvägs hemma nu och på flygplatsen i Malmö väntar Ida & Vira på mig. Blir att umgås med de en stund och sedan har systrarna fixat tacos där hemma. 


Mysdag

Postat den: 2012-02-25 | 15:06:00 publicerat i Vardag
Ihone 4 + Instagram

Vi har fortfarande underbart väder i Uppsala! Vi var och handlade årets första glass, blev en sandwich för mig. Just nu pluggar jag för fullt, visserligen är det lov men det är alltid skönt att ha sakerna klara i tid. Har satt på mig raggsockor, då vi har fönstret öppet för att få in frisk luft. Var väldigt längesen sen jag använde ett par raggsockor, men det ska bli ändring på det nu. 

stråande sol

Postat den: 2012-02-23 | 22:58:00 publicerat i Vardag

Iphone 4 + Instagram

Här i Uppsala har det varit underbart väder hela dagen, stråande sol. Jag och David bestämde oss för att åka iväg till Täby centrum för lite shopping. Efter några timmar i Täby bestämde vi oss för att åka iväg till Västerås för att gå och äta på Jensens Böfhus. Nu sitter vi i bilen påväg tillbaka till Uppsala, efter haft en underbar dag med världens bästa pojkvän! 


En vinter dag

Postat den: 2012-02-20 | 16:59:00 publicerat i Natur
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

En gång i Phuket

Postat den: 2012-02-17 | 18:08:00 publicerat i Vardag

Iphone 4 + Instagram


Har än så länge haft en underbar dag i stan med min fina pojkvän. Vi har bland annat gått och shoppat och fikat. Vi har även precis varit och sett filmen En gång i Phuket. En väldigt rolig film enligt mig, en film ni bara måste se! Nu ska vi springa in på hemköp för att köpa lite mat och sedan ska hem och ha en myskväll med god mat och film. Hoppas ni har en toppenkväll med. 


Snöstorm

Postat den: 2012-02-15 | 13:12:00 publicerat i Övriga motiv

Iphone 4 + Instagram


Vilken snöstorm det är utanför. Hur är vädret där du bor? Just nu ligger jag nerkrypen under mitt varma täcke och läser några nya tidningar som kom med posten idag. Kollade ut genom fönstret nyss och möttes av denna bild, usch! Just nu önskar jag att jag var i ett varmt land, men tyvärr har jag inte den turen så jag får fortsätta och drömma mig bort! 


Träningsinspiration

Postat den: 2012-02-12 | 19:41:00 publicerat i Allmänt

Att köpa nya träningskläder tycker jag är en stor inspiration till att träna hårdare och bättre, jag ÄLSKAR det! Motivationen sitter ju självklart inte i kläderna, men det är alltid roligt med nya snygga träningskläder. Nu när jag har en vår och sommar av hårdträning framför mig skulle jag inte tacka nej till nya träningskläder. Jag får snart unna mig några nya kläder, då mina nyvarande börjar bli för stora men det är ju positivt? Men till dess får jag sitta och drömma efter kläderna och hitta de perfekta till mig. 

Fotografering

Postat den: 2012-02-10 | 11:23:00 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram

Bloggar direkt från bilen (som står still, haha) påväg till Trelleborg! Jag och en vän till mig är påväg till en fotografering. Jag ska fixa några bilder till ett fotoprojekt i Foto B, fick då möjlighet att låna en studio i Trelleborg, så detta kommer bli perfekt. Resultatet kommer förmodligen upp när jag har lämnat in alla bilder. Men nu ska vi fortsätta och köra, vi hörs senare! 


Torsdagsmorgon

Postat den: 2012-02-09 | 08:58:00 publicerat i Vardag

Hello! Sitter just nu i skolan och ska snart sätta mig och jobba med lite skolarbete… Skolan har anordnat en volleybollturnering idag men i och med att det var frivilligt att vara med så har min klass inte anmält sig, så det blev att vi fick sitta och göra skolarbete istället. Efter skolan ska jag ner på stan och träffa Hanna, ska hjälpa henne att inhandla en present och ikväll ska jag iväg och träna lite. 


Mobilblogg från soffan

Postat den: 2012-02-08 | 22:27:00 publicerat i Vardag

Iphone 4 + Instagram

Jag har en sovande hund på bröstet, Criminal minds på tv och en kopp varm choklad i handen, mysigt värre! ♥


Pannkakor

Postat den: 2012-02-07 | 18:22:00 publicerat i Vardag

Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Har nyss ätit lite pannkakor, grymt gott! Ska låta det smälta lite snabbt nu, för ska åka iväg och träna om drygt 20 min. Efter träningen får jag besök av Emma & Victor, vi ska kolla igenom bilderna jag tagit på dom. Resten av kvällen kommer bestå av ett varmt bad, en bra bok i sängen och en sovande nicolina. Om jag inte får sova i natt så vet jag inte vad ska ta mig till! Har försökt med alla knep och jag ska göra mig ett sista försök ikväll, hård träning + varmt bad + läsa en bok = trött tjej! Nej, nu måste jag snabba mig. Min moster står och väntar utanför nu, förmodligen kommer inte vi höras mer idag, så ni får ha en fortsatt bra kväll!


Hemkommen

Postat den: 2012-02-07 | 10:21:00 publicerat i Övriga motiv
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Precis hemkommen från skolan. Helt utmattad på grund av sömnbrist och håller på att frysa ihjäl. Gick hem från stationen och det var knappt inte skottat, vilket betyder att jag hade snö en bra bit upp på benen. Ska sätta mig under värmefilten med datorn och en kopp varmchoklad nu. Var bara snabbt inne på skolan idag och skrev prov, vilket inte gick så jättebra på grund av för lite sömn. Jag håller på att bli galen, jag behöver sova! Förmodligen kommer jag somna här i soffan eftersom jag inte har något att göra typ. Atlas har redan somnat här bredvid, så jag kanske ska ta mig en powernap jag också? 

 


[febphotoaday - day 6 - Dinner]

Postat den: 2012-02-06 | 22:04:00 publicerat i Övriga motiv
Iphone 4 + Instagram

Orkade inte laga någon mat idag, plus att jag inte var ett dugg hungrig. Blev att jag tog en bulle nyss, så jag slipper ligga hungrig sen när det är försent och behöver ställa sig och laga mat. Tyvärr blev det ju en väldigt tråkig bild. Jag hade faktiskt tänkt lägga mig snart, fast antagligen lär jag väl inte somna på ett bra tag. Har som sagt väldigt svårt att somna om kvällarna, har ingen aning om varför. Om jag har otur somnar jag inte förän vid halv 4 tiden, som alla andra nätter. Vi får väl allt se, godnatt!


Min fina lilla vovve!

Postat den: 2012-02-06 | 15:06:13 publicerat i Djur


Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Modell: Filippa
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8


Har kollat igenom de flesta kommentarerna nu och det har varit en hel del som har velat sett fler bilder på min lilla vovve. Jag gjorde ett försök idag, jag kan väl inte säga att jag lyckas jättebra men ni får nöja ner med desa foto. Man ser ju iallfall hur han ser ut! Försökte med de flesta knepen men han var inte sugen på att bli fotograferad idag, får väl se om jag får några bättre bilder på han någon annan dag. Funderar lite på om jag ska ta med han till studion någon dag, kanske är lättare att fotografera han där! 


filmmys

Postat den: 2012-02-05 | 23:35:24 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram

Just nu ligger jag nerbäddad i min nytvättade säng och ska strax sätta igång en film. Förhoppningsvis somnar jag i tid idag, har komma in i en period där jag knappt sover om nätterna. De flesta nätterna somnar jag inte innan halv 4, det gör väl inte så mycket på helgerna men är lite drygt på vardagarna då man ska upp vid 6 tiden. Imorgon ringer klockan sex för jag hade tänkt hinna gå en promenad innan jag beger mig mot skolan. Imorgon har jag bara halv dag i skolan dvs att jag bara är i skolan 3 timmar, skönt! Resten av dagen kommer förmodligen bestå av en runda på stan och träning på kvällen. Men nu håller min mobil på att dö, så lika bra att jag slutar att skriva nu så jag inte glömmer sätta mobilen på laddning. Sooov gott!


ALL I NEED IS YOU

Postat den: 2012-02-05 | 20:07:00 publicerat i Porträtt

jag älskar dig tusen gånger om


Idag firar jag 43 månader tillsammans med världens underbarste kille. Tiden går verkligen fort, den springer iväg men jag njuter av varenda stund med dig. Jag kan fortfarande tänka tillbaka till första gången vi träffades inne i stan, underbaraste dagen! Du har hjälpt mig igenom väldigt mycket och du har fått mig att må så himla bra många gånger. Jag vill inte ens tänka tanken av ett liv utan dig, du är mitt allt. Tack för dessa underbara månader älskling och jag hoppas på många, många fler fina månader med dig. Du är det bästa som finns och jag kommer aldrig sluta älska dig. Jag älskar dig nu och föralltid! 


[febphotoaday - day 5 - 10am]

Postat den: 2012-02-05 | 11:13:00 publicerat i Övriga motiv
Iphone 4 + Instagram

Godmorgon allihopa! Jag hoppas ni njuter av veckans sista sovmorgon, själv ringde klockan tidigt idag för att jag skulle hinna fixa alla måsten idag. Började morgonen med en mysig frukost i soffan under värmefilten, mysigt värre! Temat för febphotoadat var 10am och såhär såg det ut mig vid 10 tiden i morse och ser tyvärr likadant ut fortfarande dock med ett mycket stökigare skrivbord på grund av alla papper. Just nu sitter jag och letar efter lite fakta om judendomen, då vi knappt har fått någon fakta av läraren... Får väl be om lite fakta av henne imorgon och plugga in det lite snabbt i morgon kväll. Men nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag ska ut och gå en långpromenad. 

Febphotoaday; day 1 - 4

Postat den: 2012-02-05 | 01:32:22 publicerat i Övriga motiv
your view today  words  hands  a stranger 
Iphone 4 + Instagram


Halv åtta hos mamma

Postat den: 2012-02-04 | 22:29:00 publicerat i Vardag


Iphone 4 + Instagram


Har precis ätit en helt underbar trerättersmiddag gjord av mamma, snacka om att jag är mätt! Jag och familjen bestämde för någon vecka sedan för att köra "halv åtta hos mig", ni vet programmet som går på tv4 där en person får laga en trerätters-middag och sedan tävla mot de andra. Så ikväll var det mammas som fick starta! Jag själv ska göra om tre veckor men har redan börjat fundera ut vad jag ska göra, har faktiskt ingen aning vad jag ska bjuda på. Vad har ni gjort för något trevligt? 


Fina syster

Postat den: 2012-02-04 | 21:18:52 publicerat i Porträtt

Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Modell: Filippa
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Sådär, då är bilderna uppe från fotograferingen med fina syster och hennes vän Miranda. Just nu sitter jag här och tråkigt nog pluggar, en lördags kväll...  Har bland annat prov i Judendomen i början av veckan och har även ett fotoprojekt som jag måste fixa med så lika bra att fixa det nu när jag väl har tid. När jag har fixat klart med plugget tänkte jag ha en liten myskväll med systrarna, kolla film och äta gott, var ett bra tag sen vi tre gjort något tillsammans. 

Miranda

Postat den: 2012-02-04 | 20:53:05 publicerat i Porträtt
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Modell: Miranda
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Just nu

Postat den: 2012-02-04 | 20:17:43 publicerat i Vardag
Iphone 4 + instagram

Just nu är jag ute och fotograferar tjejerna ovanför, min ena syster och hennes kompis. Tänkte passa på att mobilblogga lite snabbt nu när de håller på att få upp värmen, är grymt kallt ute. De var trötta på deras profilbilder på facebook och vill fotografera nya. Perfekt tänkte jag, då kan jag ju fotografera lite och kanske få tillbaka mitt fotograferande. När jag ändå ska ut, så tänkte jag passa på att fixa bilderna till february photo a day, visserligen kommer jag använda min Iphone till just de bilderna. Jag måste bara komma på vad jag ska fotografera, jag vet ju temat men tänkte om man kunde göra något roligt av det istället för att bara fotografera en hand rakt framifrån till exempel. Nej, nu börjar de få upp värmen så vi ska fortsätta fotografera nu! Förmodligen kommer de upp några bilder på de senare ikväll och även bilderna till february photo a day! 


february photo a day!

Postat den: 2012-02-03 | 23:58:46 publicerat i Vardag
Bild lånad av Fatmumslim

Satt och kikade runder lite på Instagram nyss och såg att en hel del av mina vänner hade lagt ut denna bild, blev ju såklart nyfiken. Jag själv blev väldigt sugen på att köra detta med men tänkte även köra att jag lägger upp dagens bild här på bloggen, så jag jag ju något att visa er varje dag! Vad tycker ni om det? Kanske någon av mina bloggläsare som även ska göra february photo a day ? Är tyvärr lite sent ute då det började i onsdags men tänkte att jag faktiskt kunde lägga ihop de jag missat i ett och samma inlägg. Jag tänkte börja på lördag och jag hoppas att några läsare även kommer göra detta!