STARTSIDAN

ny familjemedlem

Postat den: 2011-11-28 | 11:58:00 publicerat i Djur
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Modell: Atlas
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Säg hej till vår lilla gulleplutt Atlas, som blivit en i familjen idag! Som jag har längtat efter honom! Åh är han inte hur söt som helst?! Nu har vi busat ett bra tag, så nu är han trött och ligger och sover i min famn. Inte så lätt att skriva detta inlägg med andra ord, men det gör ingenting. 


Inspiration

Postat den: 2011-11-20 | 17:53:33 publicerat i Allmänt

Jag känner själv att min blogg är lite tråkig just nu, inte den bästa uppdateringen och rätt tråkigt innehåll. Jag har inte varit ute och fotat så mycket, vill ni veta varför? Jag är så trött på den här årstiden nu, allt är bara så grått och trist. Mest av allt skulle  jag vilja ha tillbaka sommaren, alla fina färger och alla varma dagar. Men jag får väl nöja mig med att vintern kommer snart och förmodligen får jag tillbaka min fotolust och blogglust då. Känner ni fototokiga samma som mig? Ingen inspiration alls.

 


Solnedgång

Postat den: 2011-11-20 | 12:58:25 publicerat i Resor
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Här ser ni fem stycken oregerigade bilder från solnedgången i Spanien! Visst är det fint? Har tyvärr inte hunnit redigera några bilder där ifrån, men tänkte ändå visa er hur fint det var där varje kväll. De får blir de sista bilderna från Spanien för den här gången! För att se alla kan ni kolla in kategorin Resor

Breaking dawn part 1

Postat den: 2011-11-19 | 21:09:00 publicerat i Vardag

I skrivande stund så är jag precis hemkommen från Twilights nya film ”Breaking dawn del 1″. Jag kan ju bara berätta att den är nog den bästa utav alla filmerna. 40 minuter innan var jag på plats med min syster, Filippa och där var redan fullt med folk. Väl inne så snackade alla om filmen och med drygt 20 minuters försening så startades den äntligen. Har ni sett filmen ännu och isåfall, vad tycker ni om den? 


Texas rancho park

Postat den: 2011-11-19 | 00:36:40 publicerat i Resor
Här är några oredigerade bilder från Texas Rancho Park i Lanzatore.

Mer från Spanien!

Postat den: 2011-11-17 | 21:58:53 publicerat i Resor
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Jag vet inte hur många bilder jag har från Spanien, som jag vill visa för er! Jag fotade varje dag, så är en hel del bilder, men det är så kul att ha som minne nu efteråt. Här ovanför är i alla fall lite slumpvalda bilder från hotellet och när vi var ute på stan. Underbart! Har ni börjat tröttnat på alla bilder från resan, eller vill ni se fler bilder? 

Film från spanien!

Postat den: 2011-11-16 | 19:19:56 publicerat i Resor

Nu är jag äntligen klar med filmen från Spanien... Kvalitén på filmen är inte den bästa, har faktiskt ingen aning varför det blev så kornigt, men ni får stå ut med det. Ett tips är att se den i HD, kvalitén blir lite bättre då. Filmningen är väl inte den bästa iheller då jag knappt såg något på skärmen under vattnet, nej nu ska jag sluta klagat!

Heldag i malmö!

Postat den: 2011-11-16 | 02:18:12 publicerat i Vardag
Bilder tagna med min Iphone 4.

Tänkte bara mobilblogga lite snabbt! Dagen har spenderats inne i Malmö med min ena syster, vilket var mycket trevligt. Började med att vi gick ut och käkade på Mando, som serverade väldig gott mat. Sedan blev det massa shopping, handlade bland annat ringarna på bilden. När vi hade shoppat klart, blev det att vi gick spontant på bio. Blev att vi såg Footloose, den var faktiskt bra, så jag tycker allt ni ska gå och se den! Efter filmen fick vi sitta och vänta på stationen ett bra tag innan tåget gick, men nu är jag äntligen hemma. Ska krypa ner och se en film nu, dock vet jag inte om jag orkar se en film...


Som ni säkert märkt, har jag inte lagt upp filmen! Hann inte fixa klart med den innan jag åkte idag och nu är jag för trött för att sätta mig med det. Men förmodligen hinner jag klart med den imorgon, om jag inte behöver plugga hela dagen imorgon.


Fyra timmars tvmys!

Postat den: 2011-11-14 | 19:26:00 publicerat i Vardag

 

Är helt slut i hjärnan och allmänt trött idag, så blir en slappdag framför tv. Som tur är där massa bra program på tv idag. Först kl. 20.00 på Tv4 är det pengarna på bordet, sedan vidare till Kanal5 där CSI börjar 21.00. Sedan till Tv3, då Navy CIS börjar 22:00 och sedan tillbaka till Kanal 5 för att se Svärföräldrarna från helvete och Criminal minds. Fyra timmars tv-tittande på bra program, kan det bli bättre?  Ska sätta mig framför tvn redan, orkar inte sitta vid datorn mer.


Sunday

Postat den: 2011-11-13 | 19:13:00 publicerat i Vardag


Jag sitter just nu och klipper på en film som jag har spelat in under Spanien resan. Har rätt mycket kvar men har kommit en bit på vägen i alla fall. Håll tummarna att jag kan lägga ut den på tisdag här på bloggen! Senare ikväll hade jag tänkt godkänna och svara på alla kommentarer, jag är jätteseg med det! Imorgon börjar skolan igen, vilket känns väldigt konstigt. Har inte varit i skolan sedan drygt 6 veckor tillbaka, då vi haft praktik och lov. Visserligen är det rätt skönt att komma tillbaka, få träffa klassen och få bättre rutiner på sin vardag.


Back in Sweden!

Postat den: 2011-11-11 | 01:12:00 publicerat i Resor
Nu är jag äntligen hemma! Blev att yra runder ett bra tag på Kastrup flygplats, då jag råkade glöma kameraväskan på flyget.. Som tur var hittade dem den, dock efter ett bra tag. Jag har en hel del bilder att visa er, ni får några här ovanför så länge! Tänkte att jag skulle redigera och fixa lite inlägg med bilder i helgen, så ni får se hur vi haft det. 

uppdatering från Spanien!

Postat den: 2011-11-07 | 13:27:00 publicerat i Resor

Har ni det bra? Vi har det superbra här på Lanzarote! Nu har vi varit här drygt halva tiden, kommer hem natten mellan fredag & lördag.  Vi bor inne i stad, så vi har nära till allt. Om dagarna ligger vi för det mesta framför poolen, vilket är väldigt härligt. Jag passar på att njuta fullt ut, då jag vet att när planet har landat på Kastrup så börjar skolan efter helgen, vilket betyder slut på lovet…


BORTREST - SPANIEN!

Postat den: 2011-11-04 | 04:18:20 publicerat i Resor


Suddig mobilbild...


Resväskorna är packade och jag är så redo man kan bli. Spanien, here we come! Kommer vara borta på Lanzarote i en vecka, ska bli helt underbart! Hade tänkt att jag kanske kan sticka in om snabbt på datorn och uppdatera er om hur vi har det. Men annars, nu är det semester och jag ska inte tänka på någonting annat. ♥


Inne i stan

Postat den: 2011-11-01 | 16:52:00 publicerat i Vardag
Har precis gjort klart dagens "behandlingar". Som jag skrev innan idag skulle jag klippa mig och jag kan berätta för er att jag klippte en bra bit, men mitt hår behövde verkligen det. Direkt efter jag hade klippt mig, stack jag och fixade mina ögonbryn. Har precis varit och käkat på Maltes mackor och ska nu börja gå ner till stationen, så jag inte missar tåget som går vid fem tiden.

Melker

Postat den: 2011-11-01 | 11:16:00 publicerat i Barn

Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Modell: Melker
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Just nu håller jag på att redigera denna sötnosen ovan. Jag smälter... Tänkte försöka redigera klart så många som möjligt idag så kan jag fokusera på skolan i eftermiddag. Ska även in till stan idag, har klipptid vid två tiden och efter det har jag några ärenden att fixa.

Förresten, tänkte jag ha en liten tävling här i bloggen! Hade det varit skoj och isåfall, vad skulle ni vilja vinna? Ska det vara någon fotosak? En fotografering? Eller något helt annat?