STARTSIDAN

Molly

Postat den: 2012-07-11 | 20:39:28 publicerat i Barn
Nikon D7000 + Nikkor 70-200mm f/2.8

För någon månad sen fick jag möjligheten att fotografera denna sötnosen och mamman Sara. Mitt fotohjärta slog lite volter när jag såg hur fina fotona blev i kameran, perfekt ljus ute, en bebis som var på toppenhumör, helt perfelt! Jag älskar verkligen att plåta barn, då man aldrig vet riktigt vad som kommer hända. En vuxen kan man säga till hur den ska stå, man kan bestämma lite mer över personen vilket man inte riktigt kan över barn, men det är en del av tjusningen att fotografera barn!




Fredag 6/7

Postat den: 2012-07-07 | 01:25:54 publicerat i Vardag

Iphone 4 + Instagram

Är precis hemkommen efter en supertrevlig kväll hos några av våra bekanta. Kvällen bestod bland annat av jordgubbsplockning, god mat, skit snack, kortspel osv. Resten av kvällen kommer spenderas med en av mina systrar. Enligt henne ska vi vara uppe största delen av natten, vilket jag är väldigt tveksam till... Förmodligen kommer jag somna inom någon timme, då jag var uppe sedan sju tiden i morse. Jag känner att ögonen börjar gå i kors redan, så vi får väl se hur länge jag orkar vara uppe.

Nu när jag har lite tid över tänkte jag sätta mig och svara på era kommentarer som har kommit in på senaste tiden. Eftersom jag inte bloggat på ett bra tag, så har jag en hel del bilder att visa för er. Spännande, va? Så imorgon tänkte jag passa på att ladda upp lite inlägg med några bilder som har tagits under senaste tiden. Jag har arbetat med några projekt på senaste tiden, vilket har varit väldigt skoj. Men nu ska jag fortsätta vara social med min syster, innan hon blir galen på mig. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. 


Strandmys!

Postat den: 2012-07-05 | 22:30:10 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram

Slutade jobbet vid halv fyra idag och då blev jag upphämtad av Ida och Elvira. Efter att vi hade yrat runder i stan ett tag begav vi oss ut till stranden för att handla glass och sitta på stranden och leka med Elvira, mysigt värre! Just nu ligger jag i sängen och försöker somna, men de går ingen vidare bra. Ska upp redan vid sex-tiden imorgon bitti, så jag borde egentligen sova nu... Godnatt 

fototräff

Postat den: 2012-07-05 | 21:23:15 publicerat i Porträtt

Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Har försökt få bloggat i några dagar nu, men inget verkar funka. Förhoppningsvis funkar de nu. Har någon annan av er som bloggar via blogg.se, haft problem med att publicera inlägg de senaste dagarna? Jag är faktiskt väldigt sugen att flytta min blogg, för att slippa massa strul. Men då är frågan, vart man ska flytta? Egen domän? Vet ni någon bra sida?

 

I söndags var jag på fototräff tillsammans med mina två systrar och Erica. Det var Emelie som höll i fototräffen, super go människa. Vi satt på kärnan i Helsingborg och fikade och pratade massa foto. Är alltid skoj att träffa nytt folk med samma intresse, jag rekommenderar er varm att gå på fototräffar. Gick runt och bar på min tunga kameraväska under hela dagen, för att jag för en gångs skull skulle ta några fotografier under dagen, men såklart glömde jag bort de helt och hållet och de slutade med att jag endast hade några få fotografier på kameran… Men tur är väl de att det finns några fotografier som jag kan visa för er. Har någon av er varit på en fototräff eller har ni tänkt att gå på en i sommar? 



Mina senaste timmar...

Postat den: 2012-07-01 | 18:57:00 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram

Mina senaste timmar har bestått av bland annat; väla centrum, jeansjakt, fototräff och massa långa timmar med tåg, men nu är vi äntligen på sista tågen hem. Vi har nämligen åkt tåg i över fem timmar idag, vilket har varit rätt drygt. Dagen har varit väldigt lyckad och vi kunde inte ha mer tur med vädret än vad vi hade på fototräffen, strålande sol!

Väl hemma ska jag hoppa in i duschen och ta en snabbdusch, kasta i mig lite mat sen ska jag lägga mig i min efterlängtade säng och kika på någon film, om jag inte hinner somna innan filmen ens har börjat. Känner att ögonen snart inte orkar vara öppna längre, har knappt sovit tre timmar inatt och gick upp redan vid 5.30 imorse för att hinna med innan tåget gick vid sju-tiden. Men nu ska jag försätta vara social med mina systrar, innan de somnar om igen... 

Kalas

Postat den: 2012-07-01 | 00:42:26 publicerat i Vardag
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Har nu äntligen landat i sängen efter en otroligt trevlig kväll med min släkt. God mat, trevligt sällskap och massa skratt bjöds det bland annat på. Tänkte kasta in ett snabbt inlägg, får passa på nu när jag väl har tid. Dock vet jag inte riktigt vad man ska skriva om, vad vill ni läsa/se? Ni får gärna komma med förslag vad ni vill se, alltid lättare att komma på saker då!

 

Imorgon åker jag iväg till Helsingborg tillsammans med systrarna och även Erica och hennes son för att gå på fototräff som hålls av Emelie. Ska bli väldigt skoj att träffa massa andra fototokiga människor, kanske någon av mina läsare ska dit? Innan vi drar dit, stannar vi till på Väla och shoppar lite! Innan vi åker hem, blir de nog ett stopp i Malmö för lite bio, myspys!

 

Jag ska försöka kika in här imorgon och uppdatera lite, förmodligen hinner jag med några snabba mobilinlägg. Det är så himla smidigt att man kan uppdatera via mobilen, då den alltid är med en och oftast har man några minuter över för att skriva lite. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka få någon sömn, klockan ringer 05:30!