STARTSIDAN

Min onsdag med instagram!

Postat den: 2011-06-29 | 23:20:31 publicerat i Vardag
Photograph: Nicolina Jarl [ME]
Iphone

Den här dagen har varit helt underbar. Har verkligen tagit dagen som den kommit, man borde verkligen göra de oftare.  Vid lunch cyklade jag och min syster bort till vår mormor & morfar, där kusinerna var. Blev massa mys och även en hel del bad.  Sedan bar det hem till familjen, där maten väntade. Nu väntas lite redigeringsjobb att fixas innan läggdags.

Det har varit galet varmt idag, tror det var runt 31 grader när vi var och badade. Rätt skönt faktiskt, fast till slut blir det lite mycket. Men man ska inte klaga. Restan av veckans väder ser inte så lovande ut....

Filippa Jarl

Postat den: 2011-06-28 | 15:08:07 publicerat i Porträtt
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Model: Filippa Jarl

Här är bilderna jag lovade er igår på min fina syster. Vi drog ut i skogen runt halv 3 och blev klar där ett antal timmar, riktigt mysigt. Vi gick rundor och fotograferade på lite olika ställen, blandannat hittade vi en gunga, var helt magiskt ljus där! Blev en hel del fina bilder på henne, tyvärr har jag inte riktigt tid att visa er alla, men här har ni iallafall fyra bilder på henne.

Godmorgon

Postat den: 2011-06-27 | 14:00:19 publicerat i Allmänt
Haha.... Klockan är 14 och jag säger godmorgon.
Fast jag har faktiskt varit uppe i lite mer än en timme, om det nu gör saken bättre. Satt uppe ganska länge igårnatt, vilket inte var planerat. Kom inte i säng från vid 3- tiden, så då blev det en lite längre sovmorgon idag. Nu sitter jag här och äter lite frukost och planerar lite fotograferingar. När jag har ätit klart här ska jag gå ut på en lång promenad med kameran och förmodligen en av mina systrar. Får väl se om jag kan övertala henne att stå som modell, brukar inte vara några problem faktiskt! Så det kanske blir en fotografering med min söta syster bland massa sommarblommor, ni får allt kolla in här senare idag!

Söndags kväll

Postat den: 2011-06-26 | 23:24:45 publicerat i Allmänt

Idag har jag för det mesta slappat. Nu senare på kvällen har jag haft lite "hemmaspa" och även fixat lite med bilder, jobbsaker och "gamla" skolsaker. Nu när jag fixat en ny hårddisk är det lika bra att lägga över en säkerhetskopia på jobbsaker osv. Senare ikväll ska jag leverera lite bilder till en kund och sedan ska jag sätta mig och se en film med syskon, om inte klockan blir allt för mycket.

Vad gör ni denna söndag? Har ni tagit det lika lugnt som mig? Eller har ni varit lite med effektiva än mig, kanske varit ute i det "fina" vädret? Inte för vi har haft fint väder här nere i Skåne.


Midsommarfirande 2011; bildbomb!

Postat den: 2011-06-26 | 15:35:43 publicerat i Allmänt
Det blev en hel del bilder från midsommar, men här är några av bilderna. Min midsommar var grym, hoppas er var det med? På morgonen var jag med familjen / släkten i Kåseberga och åt midsommar frukost och lyssnade på bandet som spelar där varje år, riktigt mysigt faktiskt. Sedan på eftermiddagen begav sig alla hem till oss där midsommarfesten skulle hållas, där lektes det och åts god mat. Sedan vid 18-tiden åkte jag vidare, kväll innehöll bland annat underbara vänner, lekar, dans osv.

EDIT:
Alla fotografierna är fotograferade med min Iphone!

Midsommar

Postat den: 2011-06-24 | 13:58:15 publicerat i Porträtt

Tänkte bara komma in snabbt och skriva några rader. Är nyss hemkommen från midsommarfirande i Kåseberga. Blev inte att jag fotograferade så mycket då det regnade från och till. Men fotograferade en av mina kusiner lite snabbt, tänkte jag kunde visa en snabb oredigerad bild på henne. Dock ser hon lite sur ut, men när jag har mer tid över ska jag visa några riktigt gulliga foto på henne. Nej, nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig inför ikväll! Ni får ha en trevlig midsommar och hoppas ni har fint väder hos er, :)

älskade kamera

Postat den: 2011-06-24 | 02:11:37 publicerat i Allmänt

Tänkte jag kunde mobilblogga lite snabbt, var ju faktiskt 10 dagar sen sist. Har inte riktigt hunnit suttit inne och bloggat, mycket att fixa inför midsommar och sen massa foto som ska redigeras mm. Idag har jag varit inne om i stan och sen har resten av dagen gått åt att städa och redigera bilder, sitter fortfarande och redigerar. Börjar faktiskt blir rätt trött i huvudet nu och ska snart gå och lägga mig. Men innan det blir sängdags ska jag fixa med alla minneskort och batteri, då jag ska ner lite snabbt på förmiddagen och fotografera midsommarfirandet i Kåseberga. Kanske hinner visa er lite fotografi imorgon innan jag åker iväg på kvällens festligheter? Lovar inget, men skulle fungera! Men nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar med morgon dagen, PUSS!

fina kusin!

Postat den: 2011-06-14 | 19:03:07 publicerat i Porträtt
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Model: Emma
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,8

Medan jag fixar här hemma, tänkte jag visa två student bilder på min fina kusin. I förra veckan åkte vi rundor och fotograferade på lite olika platser, fotograferade då även hennes pojkvän som med tog studenten i år. Problemet som uppstod när vi fotograferade var att vi inte hittade någon skuggig plats och fick fotografera där stolen stod på som mest, vilket man ska undvika. Men jag fick göra det bästa av situationen och som ni ser blev där allt några fina bilder på Emma.

Rörigt?

Postat den: 2011-06-14 | 16:04:33 publicerat i Allmänt

Jag har lovat mig nu ett bra tag att jag skulle städa mitt skrivbord, men som ni ser har jag inte kommit så långt innu, men idag ska jag göra det! Det blir alltid så stökigt fort eftersom jag alltid lägger alla bilder på skrivbordet när jag håller på med dem, men på något sätt ligger dem alltid kvar där några veckor extra. Jag tror och hoppas att jag inte är den enda som har ett sådant stökigt skrivbord, eller?

Nej,
nu ska jag börja rensa, sedan blir det att städa rummet! Puss