STARTSIDAN

Tappat träningslusten!

Postat den: 2012-10-24 | 09:22:00 publicerat i Kost & Träning
Bilderna är lånade från arthlete 

Nu är det JAG som har tappat träningslusten och motivationen. Missade träning två dagar och sen var motivationen helt bort och jag har inte haft lusten för en powerwalk eller ett gympass. Jag som var så pepp på både träning och kosten.... Har försökt "tvinga" mig ut några gånger men det har nästan bara blivit värre när man kommit hem igen. Var hittar ni er motivation och hur håller ni igång er träningslust? Jag behöver verkligen tips på hur jag ska komma igång igen. 

Vitamin Well

Postat den: 2012-10-21 | 17:41:05 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram

Förra veckan kom en underbar leverans hem till mig med min favoritdryck! Jag fick hem tolv flaskor med de nya smakerna; persika, hallon och blodapelsin, Det ska bli väldigt kul att få testa dom och kanske hitta en ny favorit. Jag är ett väldigt stort fan av Vitamin well och jag skulle kunna dricka de istället för läsk, vilket bara är bra. Gillar ni Vitamin Well och isåfall vilken är er favoritsmak?  

Insanity

Postat den: 2012-10-15 | 11:25:00 publicerat i Kost & Träning
Video är lånad ifrån google, kvaliten är tyvärr rätt dålig... 

 

Är helt slut i kroppen! Igår bestämde jag mig för att börja med Insanity! Så imorse gjorde jag mitt första Fit test och herregud vad jobbigt det var. När jag var klar med testet trodde jag att jag skulle trilla ihop... Men det ska bli ändringar på det, när mina 67 dagar med Insanity är slut ska jag orka mycket mer. De flesta som använder sig av Insanity gör det för att få en vältränad kropp, tex magmuskler. Mitt mål är att gå ner i vikt och orka mer men även för att  jag ska kunna bevisa för mig själva att jag faktikst klarat av 67 dagar med riktigt hård träning. Håller någon av er på med Insanity eller har testat? Isåfall, vad tycker du och har du sett resultat? 

 

 


27,9km

Postat den: 2012-10-13 | 23:30:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram

Startade dagen med att cykla ut på en lååång cykelrunda. Det var kanske inte bästa dagen att cykla, då det blåste så sjukt mycket ute, det kändes verkligen som cykeln skulle blåsa iväg. Men det blev iallfall 27,9 km!!!! Påvägen ut till mossbystrand, trodde jag verkligen inte att jag skulle klara av att cykla hem, pågrund av alla uppförsbackar och blåsten, men jag gav INTE upp! Man klarar allt, om man ger sig fan på att man ska klara av det. 
 
Vad skoj att så många ville att jag skulle börja skriva om min viktresa, så nu köör vi! Men innan jag kör igång skulle jag vilja fråga er två frågor; Vad vill ni att jag skriva om? Kämpar någon av er med en viktnedgång eller har en blogg som handlar om träning & kost? Skulle vara skoj att börja följa lite bloggar som handlar om träning & kost. Så länka gärna era bloggar, så går jag in och tittar!    

Vill ni hänga med på min resa?

Postat den: 2012-10-11 | 11:34:59 publicerat i Kost & Träning
Bilderna är lånad från http://arthlete.tumblr.com
 
Jag har under längre tid varit frånvarande från bloggen och den största anledningen till just detta är att största delen av tiden går åt träning, för er som inte vet så kämpar jag för att gå ner i vikt. Jag har funderat på om jag ska börja dela med mig om min resa, men sen är jag även osäker om de är något ni vill läsa om? Jag startade upp denna blogg för att visa min kärlek till fotograferingen och inte för att berätta om min viktnedgång. Så nu är min fråga till ER, vill ni att jag ska börja skriva om min viktnedgång och hur mina dagar med träning & kost ser ut eller ska jag fortsätta med endast fotografering? Jag skulle bli superglad om ni tar er tid att svara på detta!   

Mackan

Postat den: 2012-10-09 | 21:12:00 publicerat i Djur
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

sjuka edda

Postat den: 2012-10-09 | 11:15:00 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram
 
Är och passar sötnosen ovanför, då hon är hemma från dagis med feber. Just nu ligger vi i soffan och tittar på Alvin och gänget, myspys! Snart ska vi äta lite lunch och gå och fika hos mormor & morfar. Tänkte bara uppdatera er lite men vi hörs senare ikväll och då tänkte jag bjuda er på lite hundbilder. Ni får ha en fortsatt bra dag!   

Fina melker ♥

Postat den: 2012-10-07 | 12:11:00 publicerat i Barn
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
 

Godmorgon, eller rättaresagt godmiddag! Har nästan haft en sömnlös natt igen på grund av min dumma förkylning. Har varit förkyld i över en vecka nu och det blir bara värre och värre för varje dag som går... Men inte ska vi deppa ihop för det, förmodligen är jag frisk snart igen och kan återgå till vardagen igen! Igår var ju tanken att jag och lillasyrran skulle ut och fotografera men det öste ner största delen av kvällen, så vi fick skita i det. Så idag ska vi göra ett nytt försök och som det ser ut just nu har vi vädret på våran sida, perfekt! 
 
 

Min fina sötnos! ♥

Postat den: 2012-10-06 | 16:22:00 publicerat i Djur
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
 
Var väldigt länge sen jag tittade in här och blev väldigt förvånad och glad över att många fortfarande kikar in här varje dag och även lämnar en hel del kommentarer. Många av er ville se nya bilder på min lilla vovve, eftersom ni bara fick se bilder på han när han var liten valp! Satt ihop lite bilder jag tog på honom för någon månad sedan. Förresten, förra veckan fyllde han 1 år, tiden springer iväg! Jag trodde aldrig att det var möjligt att älska en liten knasboll så här mycket som jag älskar dig. Vad skulle jag gjort utan dig knasboll? Du förgyller mina dagar! ♥ 
 
Just nu sitter jag och fixar med lite urvals foto från de senaste fotograferingarna. Har bland annat lite hundfotografi, barnfotografi och nyfödd fotografier att visa för er.  Om drygt en timme ska jag och min ena lillasyster ut och fotografera.Visserligen är det supertråkigt väder ute och det regnar från och till, men Filippa bad mig fixa några nya bilder på henne, så de får vi lösa! Vi får hålla tummarna att det är uppehåll när vi är ute och fotograferar. Men nu ska jag kila iväg och äta och sedan klä på mig. Vi hörs senare!