STARTSIDAN

Sweetheart!

Postat den: 2012-11-29 | 20:30:50 publicerat i Djur
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
 
Min fina lilla sötnos! Förra veckan beställde jag hem denna mysdräkt till Atlas och vilken söt liten kanin han blev. Nu är bara frågan om han kommer vilja ha den på sig eller inte, men när jag testade den på honom idag verkade han gilla den. Han är min lilla myskille! 

Sömnlös natt!

Postat den: 2012-11-29 | 02:07:00 publicerat i Porträtt
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
 
Klockan är redan två och jag borde sova för länge sen! Eftersom jag inte är det minsta trött och förmodligen inte kommer somna inom de närmsta timmarna, sitter jag just nu och redigerar lite bilder på min faster som jag var och fotograferade igår! Jag tänkte jag kunde redigera klart bilderna och sedan skicka iväg ett urval av bilderna. Tycker det är rätt roligt att jag är mycket effektivare på nätterna än på dagarna, dock kan detta vara rätt negativt med. Nu ska jag fortsätta att redigera och förmodligen bli jag trött snart! 

Onsdag!

Postat den: 2012-11-28 | 22:21:47 publicerat i Allmänt
Iphone 4 + Instagram
 
Idag var det dags för vattengympa igen och jag passade då på att testa min pulsklocka under vattnet! Det gick väl mindre bra med pulsklockan, då den tappade pulsen väldigt lätt. Det kan varit för bandet satt väldigt löst, men jag tror det är för att inte bältet riktigt tar emot signaler under vattnet. Tråkigt att det inte funkade så bra som jag förväntat mig, för det hade varit skoj och sett hur många kalorier man bränt under vattengympan och när man simmar. Tänkte ge det ett försök när jag simmar, kanske går bättre då! Idag köpte jag även ett 10 klipps kort, tänkte de kunde vara bra då man tjänar en hel del på det. 

Just nu!

Postat den: 2012-11-24 | 12:21:00 publicerat i Vardag
 
Just nu är jag iväg på julmarknad med familjen, moster och kusinen. Vi har precis fikat lite våfflor och vi ska  snart gå vidare och kolla vad folket har att sälja... Än så länge har jag inte hittat något och förmodligen kommer jag hem tomthänt. Ikväll ska jag inte göra så mycket mer än  att umgås med familjen, vi tänkte spela spel och äta gott! 

Invägning vecka 47!

Postat den: 2012-11-23 | 10:03:57 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram

+0,8 kg, FAAAAN! Meningen är att det skulle stå minus på vågen idag, men istället möttes jag av detta... Min pulsklocka tycker jag har tränat bra denna vecka, vilket jag inte har. Mitt knä är fortfarande väldigt dåligt och jag har tränat runt tre gånger denna veckan, vilket jag inte kallar bra. Visserligen vet jag att det inte alltid kan gå bra och att man inte alltid kan få minus på vågen, men det känns ändå väldigt surt. Men nu är jag pepped på att kämpa järnet för att få ett minus på vågen nästa vecka! 

Vattengympa!

Postat den: 2012-11-21 | 20:39:12 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
Är nyligen hemkommen ifrån vattengympan, vilket var superhärligt! Cornelia hängde med som sällskap idag och vi passade på att åka dit en timme innan för att hinna simma lite. Där var rätt mycket folk så det gick väl mindre bra med simningen. När vattengympan var slut satt vi oss i bastun och avnjöt en vitamin well och en banan. Nu ska jag fixa ihop lite mat och därefter ska jag bädda ner mig i soffan och slappa framför tv:n och bland annat titta på stalkers. 

Sen frukost!

Postat den: 2012-11-21 | 11:17:00 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram
 
Vaknade för drygt en timme sedan fast klockan ringde redan vid åtta tiden, men jag måste ha stängt av alarmet i sömnen. Nu sitter jag nerbäddad framför tv:n med min lilla sötnos och ska avnjuta lite frukost, idag blir det leverpastejsmacka med gurka och ett stort glas mjölk! Medans jag äter ska jag passa på att se gårdagens avsnitt av kan du slå en pensionär. De ända planerna för idag är att åka in på vattengympan ikväll och att jag ska få lite inlämnigsuppgifter klara till skolan. Vad är era planer för idag? 

Svar från frågestunden!

Postat den: 2012-11-19 | 14:28:00 publicerat i Frågor & Svar
Vad tycker du är roligast att fotografera?
Människor, speciellt barn!
 
I vilket program redigerar du dina bilder?
Jag brukar inte redigera mina bilder så himla mycket,så oftast blir det att jag använder Lightroom. Men om jag ska göra någon större redigering använder jag mig av Photoshop! 
 
Vilket/vilka är dina favorit objektiv?
Om jag ska välja något objektiv som jag har köpt, så väljer jag nog mitt 50/1.8. Men om jag får välja bland objektiv jag inte har, så väljer jag nog 24-70/2.8 & 70-200/2.8. Jag brukar låna lite objektiv av en vän som även håller på med fotografering och oftast blir det att jag lånar något av de objetven. Jag har funderat på att köpa någon av dem men kan  inte riktigt bestämma mig för vilket av de jag ska köpa.
 
Hur länge har du hållt på med fotograferingen?
Jag har länge haft intresset för att fotografera, men jag blev mer seriöst med fotografering runt 2008. 
 
Jag fotar själv väldigt mycket och gick estetisk fotolinje på gymnasiet. Men nu när jag studerar på heltid för att bli lärare så har alla mina intressen fått vila kanske lite för mycket eftersom tiden inte räcker till. Jag fotar/målar/syr/skriver....skapar helt enkelt mest på loven just nu. Tänkte fråga, när du redigerar dina bilder, använder du dej bara av ps eller har du fler program som du gillar? Jag är väldigt fäst vid ps men har fått små tips på andra saker men inte hittat nått jag gillar än.
Jag brukar oftast inte redigera mina bilder så mycket, men om jag ska redigera bilder så använder jag mig antingen av photoshop eller lightroom. Jag har börjat fastna mer och mer för lightroom för att det går så snabbt att redigera bilderna och för att programmet är väldigt lätt att förstå. På adobe får man testa programmet 30 dagar gratis, så tycker definitivt du ska testa det. 
 
Hur ofta tränar du?
Jag försöker att hålla igång varje dag eller iallfall fem-sex dagar i veckan. Ibland kan jag vara iväg på gymmet eller på någon gruppträning och ibland är jag "bara" ut och går eller cyklar. Jag varierar väldigt mycket, för att jag inte ska tröttna. På senaste tiden har det mest blivit promenader och cykelturer då jag sa upp mitt träningskort eftersom jag oftast är uppe hos pojkvännen och känns då onödigt att ha ett träningskort nere i Skåne...
 
Var har du köpt din pulsklocka? :)
Jag köpte min pulsklocka  för drygt ett år sedan på Intersport i Stockholm. Tror den finns att köpa på det flesta sportaffärerna och har även sett att man kan köpa den på internet. Jag har en Suunto M4 och jag är supernöjd! 
 
Vad är det som fått upp ditt intresse för träning och kost?
Mitt intresse för träning fick jag förra sommaren när jag bestämde mig för att jag skulle gå ner i vikt. Jag läste en hel del om kost och hur man skulle äta osv, det gjorde att jag nu kan det mesta utan till. Jag tror det har hjälpt mig en hel del att jag faktiskt satt mig in hur kroppen fungerar och vad jag borde äta och inte äta. 

Ser att du ofta använder din pulsklocka, tycker du den funkar bra? funderar på att köpa en liknande nämligen :) 
Jag älskar min pulsklocka, är så himla nöjd att jag köpte den! Den funkar väldigt bra och den har hjälpt mig att få motivationen att träna väldigt många gånger. Det finns även en väldigt bra funktion som jag brukar använda mig av, den gör ett träningsschema till en där den räknar ut hur mycket och vart din puls ska ligga. Så på morgonen när man vaknar står det om man ska träna eller om man har vilodag, supersmart! 
 
Hur mycket har du gått ner i vikt? 
Sedan i slutet av oktober har jag gått ner 5,2 kg. Jag väger mig på fredagar så kan hända att jag har gått ner lite till! Mitt mål är att gå ner ca 30 kg, det vill säga har jag 24,8 kg kvar till jag har nått min målvikt. 

Äter du som förut eller ändrat kosten? Typ diet osv?
Jag äter nästan likadant som innan, lite strängare nu bara. Jag har många gånger testat att gå på dieter men det har oftast inte fungerat och ibland har de bara gjort saken värre. Så jag har bestämt mig för att jag inte ska gå på något diet, utan istället äta mindre portioner, äta nyttigare och äta regelbundet. Såhär kan en matdag se ut: Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos och ett knäckebröd med kalkon/ost/leverpastaj & gurka på Mellanmål: Frukt/kvarg/proteinshake. Lunch & middag: 70g kokt pasta/ris/potatis/bulger, 150g kött/skinka/kyckling/kassler och ca 100g sallad. Jag försöker äta ca 5 måltider om dagen, men oftast brukar jag glömma bort att äta mellamål.. När jag gör mat brukar jag oftast göra några extra portioner som jag kan frysa in, så man har mat färdigt några dagar framåt. Sen när jag inte har ork eller lust att laga mat brukar jag bara ta något lätt som ägg, kassler/skinka och lite sallad. 
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Jag och David har varit tillsamamns sen 5 juli 2008, det vill säga fem år nästa sommar! 
 
Har du och din pojkvän planerat eller pratat om att skaffa barn i framtiden? Är ni förlovade? :)
Både jag och David vill ha barn, men vi båda är överrens att vänta några år till. Vi är ännu inte förlovade, men vem vet i framtiden? 
 
Nu när du tagit studenten, saknar du skolan?
Jag saknar skolan på sätt och viss.. Saknar speciellt min klass, att gå ifran att ses varje dag till att inte ses lika mycket är väldigt tråkigt. Skolan i sig saknar jag väl sådär, är rätt skönt att slippa massa läxa osv men sen å andra sidan saknar jag att få räkna matte.. 
 
Vad tycker du om att göra på fritiden?
Träna, umgås med pojkvännen och vänner, titta på film, göra spontantrippar och shoppa!

ett foto i timmen!

Postat den: 2012-11-18 | 07:44:00 publicerat i Vardag
 
07.27 / Redan lite över sju var jag klarvaken, trots att jag inte ställt något alarm. Försökte somna om några gånger, men tillslut gav jag upp. Kom i säng rätt sent igår, så min tanke var att ta lite sovmorgon men icke. Resten av familjen ligger fortfarande och sover, så jag funderar på att gå ut och gå en lugn morgonpromenad i det kyliga vädret. Morgonpromenader! 
 
 
08.27 / Är precis hemkommen efter min lilla promenad. Det var endast jag som vistades i löpspåret, det var helt vindstilla och musiken var på högsta volym, vilken bra början på morgonen! Trots mitt lugna tempo, brändes  284 kalorier. Efter rundans slut påminde klockan mig att jag tränat bra denna veckan, känns grymt!  Men nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av lite värme! 
 
 
09.27 / Nu ska jag fixa ihop lite frukost, blir en rätt simpel frukost idag eftersom jag ska iväg på brunch senare idag. Tänkte mixa ihop lite vanilj & banan yoghurt och lite hallon tillsammans och ta en knäckemacka med ost och gurka. Jag har fastnat för arlas hushållsost som endast innehåller 17% fett, testa den! Om jag inte använder den som frukost, kan jag ibland ta någon skiva som mellanmål! 
 
 
10.27 & 11.27 / Ligger nerbäddad i sängen med datorn i knäet och bredvid mig ligger min lilla vovve. Han är en riktig sömntuta, som ni ser på bilden, haha! Kikar igenom lite bloggar och försöker hitta några nya bloggar och inspirationskällor. Jag har hittat bland annat en hel del bra tumblr sidor, där folk delar med sig av massa mat & träningsbilder som inspirerar en! 
 
 
12.27 / Håller just nu på att fixa mig inför "kalas" för min farbror. Vi ska iväg hela släkten och äta brunch på Ystad saltsjöbad, super mysigt. De har de mesta där; bullar, pannkakor, frukost, bacon, äggröra osv. "Problemet" är bara att man brukar äta så man blir proppmätt, men jag tänkte ta en lång cykelrunda efteråt för att slippa den känslan. 
 
 
13.27 - 16.27 Som jag skrev innan har jag varit iväg och firat min farbror som fyller 40 år idag. Fick tyvärr inga bra bilder på maten, men ovanför är iallafall på vad jag åt. Äggröra, bacon, amerikanska pannkakor med nutella & banan och till efterrätt tog jag melon. Efter brunchen åkte vi iväg och handlade lite och nu sitter vi i bilen påväg hem! 
 
 
17.27 / Sitter och hjälper lillasyster med hennes matte, då hon ska ha prov imorgon. Jag saknar att räkna matte så hiimla mycket, så jag tycker bara det är skoj att jag får hjälpa henne. Speciellt med kluriga ekvationer och så, haha! Efter jag har hjälpt klart henne och hon förstår allt, funderar jag på att dra med henne ut på en cykelrunda eller en promenad. Jag känner att jag behöver röra på fläsket efter alla onyttigheterna på brunchen! 
 
 
18.27 /  Syrran behövde ta en liten paus ifrån matten, så blev att vi tog lite bilder med datorn. Haha, alltid lika oseriöst när man ska ta fotografera med cam... Men nu ska vi återgå till matten så hon kommer någonstans och jag ska förmodligen snart gå ut och gå/cykla. Jag tycker det är så himla läskigt att gå ut själv på kvällarna, inte för att det är mörkt ute utan mer för vad som kan hända i mörkret...
 
 
19.27 & 20.27 / Efter jag suttit och hjälpt syrran med matten största delen av dagen, kom vi äntligen ut på en cykeltur. Dessvärre krashade programmet mitt under rundan, så har ingen aning om hur långt vi cyklade men det spelar inte så stor roll. Under rundan fick jag ont i knäet, jag som trodde att mitt knä var bra. Jag får ta det lugnt i några dagar, kanske ska passa på att åka in och simma! 
 
 
21.27 /  Avslutar kvällen med syskonmys, där vi bland annat ätit popcorn. Nu är tanken att jag ska lägga mig i sängen och surfa runder lite på ipaden. Är inte ett dugg trött, men innerst inne vet jag att jag borde sova då det blivit väldigt lite sömn de senaste nätterna. Förmodligen kommer jag somna innan 02 innat iallfall, men kan ju alltid hoppas. Detta får bli den sista bilden för idag, eftersom resten av kvällen kommer i stort sett se likadan ut.  Hoppas ni har tyckt att det varit roligt att följa min dag! 
 
 

Just nu!

Postat den: 2012-11-17 | 22:44:29 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram
 
Jag tänkte bara uppdatera er lite snabbt med en mobilblogg! Såhär ser det ut hemma hos mig just nu, umgås med underbara människor och har det väldigt trevligt. Till middag bjöds det på hemmagjord pizza och hemmagjord pizzasallad, vilket blev väldigt lyckat. Resten av kvällen har bland annat bestått av spel, onyttigheter, massa skratt och samtal som handlat om allt mellan himmel & jord. Nu sitter vi i soffan framför tv:n och kollar på Sommaren med göran som sänds på Tv4. Hoppas er kväll är lika underbar som min, vi hörs mer imorgon! PS. imorgon är det sista dagen att ställa frågor till frågestunden, så passa på att lämna en fråga nu! 

Titta vilken sötis!

Postat den: 2012-11-17 | 11:55:00 publicerat i Djur
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Invägning vecka 46!

Postat den: 2012-11-16 | 10:57:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
Imorse var det invägning, vilket jag inte sett framemot.I och med att jag har fått problem med knäet har det inte blivit lika mycket träning och maten har inte alls varit bra denna veckan. Jag hade förväntat mig att vågen skulle visa ett stort + idag, men som tur var blev det minus (-0,2 kg). Ett väldigt litet minus, men det är åt rätt håll iallafall. Som ni även ser har jag gått ner 5,6 kg sen i slutet av oktober, vilket känns riktigt bra. Jag är så himla glad att jag äntligen är på rätt väg igen. För er som inte vet, så startade jag min viktresa för första gången förra sommaren och jag lyckades då gå ner runt 20 kg, men sen kom jag av mig och det gick rent åt skogen. Men denna gången ska jag klara det och nå min målvikt!  

De senaste dagarna!

Postat den: 2012-11-15 | 22:28:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram

 

Förlåt för att det har varit så tomt här inne på senaste tiden. Det har inte hänt så mycket sen ni hörde av mig senast, inte mer än vanligt iallafall. I måndags var jag med Linda och testade på spinning för första gången, det var skoj och svettigt. Jag kommer garanterat testa på det fler gånger. Igår var jag och Ida på vattengympa vilket är så himla skönt och det var väldigt skoj. Jag har funderat på att skaffa kort på badhuset, så man både kan simma & vara med på vattengympan. 

 

Idag har jag inte gjort så mycket, i och med att jag lyckats skada knäet... Förmodligen är det på bättringsvägen, men gör fortfarande väldigt ont. Till lunch idag blev det kassler, ris och sallad. Jag och Cornelia var även ute på en pw nu ikväll, trots att min pulsklocka tycker jag ska ha en vilodag. Men vila kan man göra i graven! Nu ska jag krypa ner i sängen och se på senaste avsnittet av, aldrig mer fet. Följer någon av er programmet och isåfall vad tycker ni? 


Sara

Postat den: 2012-11-10 | 14:16:00 publicerat i Porträtt
Nikon D7000 + Nikkor 70-200mm f/2.8
 
Det har blivit mycket snack om träning på senaste tiden, därför tänkte jag att jag kunde visa er lite foton idag. För ett tag sedan var jag och fotografera Sara och hennes fina dotter Molly, som ni fick se i detta inlägget! Sara blir så himla fin på bilder och hon är grym som modell, även fast hon bara stått framför kameran några enstaka gånger innan. Det hade varit väldigt skoj att fixa ihop flera plåtningar med henne i framtiden och även med hennes supersöta dotter. 
 

Frågestund!

Postat den: 2012-11-08 | 13:54:00 publicerat i Frågor & Svar
 
Ni börjar bli fler och fler som kikar in här varje dag och jag tycker det är superkul! Jag blir alltid lika glad över era kommetarer, ni peppar mig så sjukt mycket. Där har även börjat komma in en hel del frågor angående min träning men även frågor om fotogafering. Jag tänkte därför köra igång med en frågestund, där ni får ställa era frågor som kan vara allt ifrån personliga saker till träning och fotografering. För att underlätta det för mig och för att få med alla era frågor, kommentera i detta inlägget! Jag svarar sedan på alla frågor i ett samlat inlägg i nästa vecka! Tvecka in på att fråga något!   
 
 

Tillbaka på gymmet!

Postat den: 2012-11-08 | 11:50:00 publicerat i Allmänt
Iphone 4 + Instagram
 
Har precis avklarat första passet för idag, det blev 56 minuter på gymmet. För några månader sedan tyckte jag inte alls om att träna på gym, tyckte det var så himla tråkigt. Men igår fick jag för mig att jag skulle dra dit och träna idag och nu i efterhand känns det riktigt skönt faktiskt. Jag kommer garanterat åka dit fler gånger, det kan vara skönt att ha en varierad träning! Nu ska jag hem och ta en låång dusch och laga iordning lite lunch, idag blir det kassler med blomkål och nötter, mums filibabba! 

äntligen!

Postat den: 2012-11-06 | 12:37:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram

ÖVERLYCKLIG TJEJ! Äntligen börjar det hända saker med kroppen, jag är äntligen påväg åt rätt håll. Vägde mig imorse för att se hur det gått, fast det inte riktigt gått en vecka ännu och jag möttes så av att vågen visade -3kg! Morgonen kunde inte börja bättre och som belöning begav jag mig ut på en väldigt lugnt promenad. Jag har börjat få kramp i mina vader igen speciellt när jag försöker gå snabbt. Men det blev ändå en promenad på 7,2 km, dock med ett väldigt långsamt tempo. Nu ska jag sätta mig och kolla på recept och planera vad jag ska äta idag och därefter blir det att ut och gå en runda med vovven!  

Gårdagen!

Postat den: 2012-11-05 | 21:28:00 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram
 
Igår var jag iväg största delen av dagen och bakade hos mormor. Vi bakade i över fyra timmar och det kände man verkligen i kroppen. Det blev två olika bullar, proteinbullar och någon slags proteinskorpa. Perfekta mellanmål och allt blev supergott om man bortser från proteinbollarna. De blev konstiga i konsistensen, men de får funka. Har ni några tips på nyttiga och mättande mellanmål? 
 
Efter vi hade bakat klart allt åkte jag och familjen iväg och såg Hypnotisören på bio. Filmen var sådär, har lyssnat på ljudboken och om man jämför filmen med boken så är det en besvikelse. Men det brukar ju nästan alltid vara så att boken är bättre än filmen, detta kan ju bland annat bero på att boken är en hel del timmar längre än filmen.  

Spotifylistor!

Postat den: 2012-11-02 | 22:20:51 publicerat i Vardag
 
Jag behöver en hel del nya låtar till min träningslista. De flesta gångerna jag tränar lyssnar jag på min lista och nu har jag kommit till de läget då jag är väldigt trött på musiken som ligger inne. Därför tänker jag sätta mig och uppdatera den med massa nya peppande låtar. Jag skulle vara jättetacksam om ni skulle vilja skicka iväg er träningslista / spotifylistor eller några bra låtar. Jag är öppen för all slags musik, men med undantag för dansband!   

Morgonpromenad!

Postat den: 2012-11-02 | 12:27:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
Imorse ringde klockan vid nio och jag var så himla peppad på att dra ut på min morgonpromenad. Kändes hur skönt som helst, hade önskat att varje morgon startade sådär. Jag kläde på mig varmt med kläder, knöt löparskorna, satt i hörlurarna och promenerade iväg. Idag började jag även att lyssna på en talbok som väldigt många har rekomenderat och även jag måste rekomendera den vidare fast jag bara har hört i drygt en timme av den. Tiden flög iväg och jag blev väldigt paff när jag kom hem och såg att jag hade gått lite mer än 6 km. Boken är skriven av Martina Haags och heter Heja Heja. Ni kan gå in här och läsa om vad boken handlar om! Kort sagt handlar boken om att gå från väldigt otränad till att börja löpträna. Man får hänga med henne under hennes resa, super spänande! 
 
Efter promenaden gick jag iväg till affären för att handla lite lunch och sådär. Jag brukar alltid ha väldigt svårt att bestämma mig för vad jag ska äta till lunch och jag är inte ett stort fan av att laga mat... Väl i affären bestämde jag mig för att handla hem lite skinka. Så till lunch idag blev det skinka, fullkornspasta och grönsaker. Det är super enkelt att fixa och det går både bra att äta varmt och kallt, denna måltid är även perfekt att ha som matlåda! Jag brukar oftast äta sådan här till lunch, eftersom man kan variera rätten väldigt mycket, man kan tillexempel använda olika grönsaker och kött. 

Återfunnit motivationen!

Postat den: 2012-11-01 | 22:27:29 publicerat i Kost & Träning
Bilderna är lånade från arthlete
 
Äntligen har jag återfunnitmin motivation till både konst & träning! De senaste dagarna har jag tillåtit mig själv att ta det lugnt och inte "tvingat" mig iväg på någon träning. Istället har jag suttit och kikat rundor på olika träningsbloggar, bilder, tittat på folks framgångar inom viktnedgång osv. Jag sa åt mig själv att den första november börjar allvaret igen, det vill säga idag! Kosten har fungerat perfekt idag och likaså träningen. Gjorde mitt insanity pass och hade även planerat en extra powerwalk ikväll, men det blev inte av pågrund av att det öste ner och det är kolsvart ute.  
 
Imorgon tänkte jag starta dagen med en lång promenad genom skogen innan frukosten. Det är så himla mysigt att gå ut i kylan och gå sin runda och sedan sätta sig framför brasan när man kommer hem och äta sin frukost, som man är välförtjänt av. Resten av dagen består av fotografering av syster i höstlöven (om vi hittar några) och sen ska kusinerna sova över här, super mysigt! Vi hörs mer imorgon, förhoppningsvis redan efter min morgonpromenad! Men tills dess får ni alla ha det så bra och förresten TACK för alla fina kommentarer på mitt senaste inlägg, ert stöd är helt underbart!