STARTSIDAN

Invägning vecka 7!

Postat den: 2013-02-15 | 13:30:05 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
ÖVERLYCKLIG TJEJ! Imorse visade vågen -1,9 kg, vilket innebär jag totalt har gått ner -11,1 kg. Det känns faktiskt lite overkligt men jag är så himla lycklig att det faktiskt går åt rätt håll. Det är himla skoj att se att kosten & träningen fungerar bra. Nästa delmål är -20 kg och jag hoppas att jag nått ditt till april dvs om ca 1,5 månader! Om jag fortsätter som jag gör nu så ska det inte vara några problem alls att nå dit, det är bara att kämpa på. Nu ska jag bege mig ut på en lång promenad med hunden och njuta av det fina vädret!  

Dagens träning!

Postat den: 2013-02-14 | 19:54:52 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
Var sjukt pepp på att träna imorse tills jag såg att det var ledarbyte på jympa bas som jag skulle gå på! Egentligen skulle vi gå igenom det nya passet idag, vilket jag sett fram emot några veckor nu. Trots att motivationen försvann helt genomförde jag passet, vilket känns skönt nu i efterhand. Men tråkigt nog var passet väldigt simpelt och enkelt, men lite kalorier brände jag iallfall. Efter passet hann jag med 15 min på crosstrainern innan det var dags att bege sig mot tåget hem till kusinerna. Det är rätt skoj att se att under mina 15 min på crosstrainern brände jag nästan lika mycket som jag gjorde under jympa bas passet, haha! 
 

Matlådsfix!

Postat den: 2013-02-12 | 17:46:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
Sådärja, då var nio matlådor färdiga! Det känns väldigt skönt att slippa behöva stå och laga mat de fyra kommande dagarna. Lagade rätt simpla maträtter, som ni kan se ovanför; kyckling, nötfärsbiffar, kycklinggryta och ärtor & broccoli som sallad. Imorgon ska jag dock fixa med blomkålsmos och "brunsås" till biffarna. Har aldrig ätit blomkålsmos innan men har hört att det ska vara väldigt gott, så tänkte testa det. Nu ska jag sätta mig och äta kvällsmat med familjen och sedan blir det soffläge framför någon grym film resten av kvällen. 

Morgonmys!

Postat den: 2013-02-12 | 14:31:30 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram

Här nere i Ystad har vi superhärligt väder ute, solen skiner och det är nästintill vindstilla. Startade morgonen med en lång promenad med lillasyster och lillkillen. Atlas tröttnade dock efter ett tag och fick krypa ner in i jackan, vilket resulterade i att han somnade till ett tag. Passade även på att handla när jag var ute, så nu ska jag ställa mig och laga lite mat. Jag ska bara komma på vad jag ska laga, jag har verkligen sämst fantasi... Annars idag händer det inte så mycket mer än att jag ska vara hemma och ta det lugnt! 

Måndag!

Postat den: 2013-02-11 | 21:07:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Nikon d7000
 
Nyligen hemkommen efter dagens träning, 50 min jympa bas & 60 min dans fusion! Jag har varit väldigt skeptisk till dansen, men har faktiskt börjat gilla den och ser fram emot den varje måndag. Har någon av er som tränar på friskis testat på passet? Nu ska jag sätta mig ner och äta, är vrålhungrig. Har konstigt nog inte fått i mig så mycket mer än lite frukost och lunch idag. Jag måste verkligen bli bättre på att äta oftare och mer per måltid. Imorgon ska jag fixa ihop lite matlådor, måste bara komma på vad jag ska laga... 


Jag är tillbaka!

Postat den: 2013-02-10 | 11:17:00 publicerat i Kost & Träning
Iphone 4 + Instagram
 
Jag är verkligen säääämst på att blogga! Jag är faktiskt väldigt förvånad över att många av er fortfarande tittar in här varje dag fast det är lika tomt varje gång ni kommer in här... Ska jag vara ärlig har jag inte ens loggat in på bloggen sedan förra inlägget skrevs, jag tappar lusten för att blogga så himla lätt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det kan väl inte vara så himla rolig att läsa om mina dagar? För det mesta ser alla dagar likadana ut och de innehåller inte så mycket mer än träning. Men efter att några av mina följare på instagram bett mig börja blogga om min träning och viktresa, fick jag ett litet sug! När jag tänker efter så är det ändå rätt skoj och väldigt roligt att kunna titta tillbaka i framtiden, så från och med nu ska jag försöka uppdatera er varje dag.