STARTSIDAN

Idol 2010

Postat den: 2011-01-30 | 14:57:49 publicerat i Kändisar


Godmorgon alla underbara läsare. Egentligen är det kanske lite fel att säga godmorgon när klockan snart är 15:00, eller? Som sagt jag vaknade för drygt 20min sen. Sitter här på rummet och äter lite frukost och försöker även fixa med bilder från idol, var och fotograferade där på finalen. Har redigerat de flesta bilderna men har några kvar. Blir väl mitt nöje idag, fixa lite idolbilder och lite inför Sälen!

Frukost

Postat den: 2011-01-26 | 16:25:22 publicerat i Vardag

Jag har precis ätit frukost, vaknade för drygt 1h sen. Snacka om att jag har sovit ut, sovit runt 13h. Blir ingen skola idag, som ni säkert kan räkna ut själv. Jag ska snart gå ut och få lite luft, tror jag behöver det. Ska försöka ta några fotografier, nu när jag väl ska ut. Men nu ska jag gå och fixa mig lite. Ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång. Vi kanske hörs senare idag.  Kram ♥

T i s d a g

Postat den: 2011-01-26 | 00:16:51 publicerat i Vardag

Vilken dag jag har haft alltså.. Började med att klockan ringde vid 6-tiden, vilket betydde att jag hade hunnit sova runt 3h. Stressade som fan för att hinna med allt, men insåg efter ett tag att jag hade massa tid på mig, då jag skulle bli skjutsad till skolan. Hann i tid till skolan och allt, men när jag kommer ditt är läraren sjuk, vilket betydde att jag skulle kunna stanna hemma och åka in senare. Ta det lugnt, så jag någon gång kan bli frisk. Efter lunch hade vi Svenska B, läraren visade massa Powerpoints vilket ledde till att jag somnade. Som tur var märkte hon inget och jag vaknade perfekt när hon var klar.

Efter skolan har jag mest tagit det lugnt. Tog bussen hem vid 15:40 och sen dess har jag för det mesta bara slappat. Vilat en stund, hjälpt syrran med en bloggdesign till hennes nya blogg, pluggat lite och kollat på handbollen. Tråkigt nog förlorade Sverige, får hoppas på vinst nästa match. Efter handbollen fixade jag och min ena syster till lite milkshake/smoothies.

Nu ska jag försöka lägga mig. Måste hinna sova lite längre inatt, men frågan är om jag verkligen kan sova. Känner mig inte alls trött. Brukar alltid vara så när jag är sjuk, aldrig trött? Bjuder på en liten snabb bild, kvalitén suger eftersom jag tog bilden med min iPhone. Men nu måste jag lägga mig. Ni får ha det så bra och sov gott, så hörs vi förmodligen imorgon (idag).

 


vad gör ni ikväll ?

Postat den: 2011-01-24 | 23:33:22 publicerat i Vardag

nyss hemkommen

Postat den: 2011-01-23 | 01:44:36 publicerat i Vardag

Hoppas ni har haft en bra dag idag! Själv har jag nyss kommit hem från en mycket trevlig kväll. Var på en mycket trevlig fest, med underbara människor. Innan jag åkte dit idag, tog jag det mest lugnt. Kusinerna sov här från fredags, så blev en hel del mys & bus.

Imorgon har jag en ledig dag igen och då skall jag försöka vara effektiv och få mycket gjort. Har faktiskt en del saker jag måste fixa imorgon. Leverans till kunder och det sista på engelskan och multimedian. Ska även på kalas hos farmor, som fyller år imorgon!

Men nu ska jag och syrran starta någon film. ♥

Ett litet charmtroll

Postat den: 2011-01-20 | 12:43:52 publicerat i Barn

Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,8
@ 50mm, 1/640, f/1.8, ISO200

Matte c

Postat den: 2011-01-19 | 12:19:03 publicerat i Vardag

Sitter just nu och vänta på att min matte ska börja! Har matte fram till 3, det vill säga i 3 timmar... Känns faktiskt helt okej idag, jag är pigg för en gångs skull. Efter skolan ska jag ner en snabbis på stan för att träffa några kompisar. Efter det ska jag bara ta det lugnt, kanske fixa på rummet lite.  Men nu kommer min mattelärare, men vi hörs senare idag.


Lång skoldag...

Postat den: 2011-01-18 | 23:52:10 publicerat i Vardag
Var hemma från skolan vid 20:30 idag eftersom jag och Agnes behövde fixa klart vårt grupparbete innan jag åker på skidsemester. Vi jobbade för en gång skull riktigt bra, hann filma klart allt så nu är det bara att klippa ihop allt.  Riktigt skönt att vi har kommit igång med arbetet, eftersom jag snart åker iväg. Här nedan bjuder vi på en "normal" bild från idag. Nu ska jag gå och sova, godnatt allesammans!


skolarbete efter skolarbete...

Postat den: 2011-01-18 | 00:04:25 publicerat i Vardag
Har nyss jobbat klart på min skriftliga fotoanalys. Har gått rätt segt framåt men äntligen är jag klar. Idag slutade jag vid 11-tiden, så efter skolan träffade jag Emma på stan. Blev att vi gick runder lite och tog en snabb fika. Har typ pluggat sen jag kom hem, drygt men skönt att man fått klart veckan flesta läxor.  Imorgon börjar
jag vid 12:20 så blir en rejäl sovmorgon, vilket gillas! Men blir ändå att lägga sig i tid så jag får nytta av sovmorgonen. Ska faktiskt gå och lägga mig nu, kanske se en film?

Förresten, gud vad blogg.se har varit segt idag? Försökte ladda upp lite inlägg tidigare idag, men inte gick det. Får hoppas på att detta inlägget går att publicera.

Kusin vitamin

Postat den: 2011-01-16 | 13:42:52 publicerat i Barn


I fredags tog jag min kusin till studion för att fotografera honom lite och även fixa några skoluppgifter. Det gick faktiskt väldigt bra och fick alla bilder jag behövde. Dock har jag lite svårt att välja ut vilka jag ska använda mig av...

Idag ska jag bara ta det lugnt, fixa med några läxor och redigera lite bilder. Känns skönast och fixa allt idag och istället ta sig ledig i veckan och hitta på något roligt då. I veckan som kommer har jag faktiskt inget inplanerat ännu, men vi får väl se vad som händer.

Jack

Postat den: 2011-01-08 | 17:51:52 publicerat i Barn


Just nu håller jag på att redigera denna sötnos ovan. Tänkte försöka redigera klart så många som möjligt idag så jag kan koncentrera mig på några skolarbeten som ska vara inne innan skolan börjar på söndag.  Förresten, fotograferingarna igår gick jättebra! Jack var ett riktigt charmtroll och tyckte det var jätteroligt.


En barnfotografering och två porträtt fotograferingar idag

Postat den: 2011-01-07 | 11:28:41 publicerat i Allmänt
Som rubriken lyder så har jag tre fotograferingar idag. Väldigt skönt att alla fotograferingar är på samma stället, utomhus i en park. Efter fotograferingarna ska jag dra in till Malmö för att kolla på lite kamerasaker och ha en allmänt mysig dag med pojkvännen och syster! Har inte tid att skriva mer då jag ska åka när som, men kanske lägger upp någon bild från fotograferingar idag.

Snö porträtt

Postat den: 2011-01-07 | 01:20:03 publicerat i Porträtt

Fotograf: Nicolina Jarl | Model: Cornelia Jarl
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,8D

Bilderna ovan är på Cornelia, fotades förra månaden.
Den vänstra bilden är orginal bilden och den högra är redigerad. Cornelia och jag var ute en vinterdag och tog massa underbara bilder. Solen var uppe och det var vindstilla, vilket gav toppen bilder! Just nu sitter jag och kollar igenom alla bilderna och ska försöka bli klar med redigeringen på alla bilderna och sen även sätta mig med några avtal till kunder. Ska även hinna med och svara på mail och fixa med några leveranser.

Som ni säkert märkt så har jag tömt bloggen...
Har inte uppdaterat på jättelänge, så kände att det var likabra att börja om från början. Har haft massa med skolan att göra, fotojobb och massa annat och tänka på. Så nu börjar jag om från början och hoppas på att få tillbaka bloggandet! Som ni säkert märkt har jag även en ny design men är inte riktigt klar ännu, men blir väl det i dagarna.