STARTSIDAN

Jay Smith

Postat den: 2011-08-29 | 16:40:01 publicerat i Kändisar
Photograph: Nicolina Jarl [ME] | Modell: Jay Smith
Nikon D7000 + Nikkor 70-200mm f/2.8

De senaste dagarna har det varit Malmöfestivalen. Har bland annat varit en massa uppträdanden och som de andra åren var jag pressfotograf under festivalveckan, vilket alltid är lika skoj! Där var en hel del artister, bland annat; Jay Smith, The Ark, Veronica Maggio och Chris Medina. Här ovan ser ni några bilder på Jay Smith som uppträdde under Rix Fm festivalen. Kommer fler bilder på fler artister så småningom!

sjuk

Postat den: 2011-08-14 | 22:38:31 publicerat i Bröllop
Photograph: Nicolina Jarl [ME]
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Som ni märkt har det varit väldigt snålt med blogginlägg i drygt en vecka och detta beror på att jag är sjuk, dunderförkyld. Jag har hosta, snuva och feber – orken är lika med noll. Hade hoppats på att jag skulle vara frisk nu, då denna vecka som kommer har jag en hel del att göra. Ska bland annat fotografera för ett företag, pojkvännen kommer hit, syster fyller år och sen ska jag vara pressfotograf under Malmö festivalen.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sätta igång en bra film och hoppas att jag är bättre till imorgon. Ska försöka klämma in ett blogginlägg imorgon, men som sagt jag lovar inget.  Förresten bilden här ovan är från Malin & Patriks bröllops som jag fotograferade i slutet av juli. Har nu levererat alla bilderna till brudparet, så tänkte att jag kunde lägga upp några bilder i veckan från bröllopet! :)

Hoppas ni är friska och krya ♥

Kosta Boda Art Hotel

Postat den: 2011-08-08 | 23:44:34 publicerat i Resor
Photograph: Nicolina Jarl [ME]
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Gud vilken underbar helg jag har haft! Har bara tagit det lugnt, ätit supergod mat, badat och varit på spa, underbart! Där fanns varma pooler, kalla pooler, utomhuspooler, mysig inredning och tända ljus! Snacka om att man njöt där nere. När vi kom dit i fredags gick vi över och kollade lite på Kosta Outlet, dock hittade jag inget speciellt. På kvällen gick vi ner till restaurangen och käkade 3 rätter och gud vad gott det var!

På lördagen drog jag ner på gymmet tidigt på morgonen, skönt att få träna helt själv. Därefter gick jag upp snabbt för att få i mig lite frukost. Efter det tog jag på morgonrocken och dem små söta tofflorna och begav mig mot spaet. Efter en heldag i spaet gick vi upp på rummet för att fixa oss lite inför trerätters middag och därefter gick vi till glasbaren. Gud vad fint det var där uppe, typiskt att jag glömde att fotografera där uppe.

Sista dagen gick vi upp och åt av den enorma frukostbuffen. Sedan blev att gå ner till spaet och bada för sista gången innan hemfärd. Innan vi checkade ut från hotellet åt vi en grillbuffé, gud vad mycket man kunde välja mellan!

dålig uppdatering, jag vet!

Postat den: 2011-08-05 | 12:09:57 publicerat i Vardag
Photograph: Nicolina Jarl [ME]
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
Ledsen för galet dålig uppdatering! Har varit iväg varje dag och hittat på massa saker, tillexempel Bakken! Sedan när jag kommit hem på kvällarna har det varit försent för att blogga. Och det blir inte så mycket uppdatering idag heller för jag åker till Kosta Boda Art Hotel över helgen :) Tar med mig kameran så det kanske hinner komma upp lite bilder redan ikväll. Annars får ni se bilder på söndag/måndag :D Ha det gött alla fina! ♥

Wedding

Postat den: 2011-08-01 | 13:22:19 publicerat i Bröllop
Photograph: Nicolina Jarl [ME]
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8

Sitter just nu och rensar bilderna från Malin & Patriks bröllop.
Det är så svårt! Dom är så fina på alla bilder. :) Har en hel del bilder att gå inom då jag fotograferade runt 1800 bilder under dagen. Blev dessutom så glad när jag fick tillåtelse att lägga upp bilderna. Kommer fler bilder efter att jag levererat till brudparet, då ska ni få se några redigerade bilder.