STARTSIDAN

Gårdagen!

Postat den: 2012-11-05 | 21:28:00 publicerat i Vardag
Iphone 4 + Instagram
 
Igår var jag iväg största delen av dagen och bakade hos mormor. Vi bakade i över fyra timmar och det kände man verkligen i kroppen. Det blev två olika bullar, proteinbullar och någon slags proteinskorpa. Perfekta mellanmål och allt blev supergott om man bortser från proteinbollarna. De blev konstiga i konsistensen, men de får funka. Har ni några tips på nyttiga och mättande mellanmål? 
 
Efter vi hade bakat klart allt åkte jag och familjen iväg och såg Hypnotisören på bio. Filmen var sådär, har lyssnat på ljudboken och om man jämför filmen med boken så är det en besvikelse. Men det brukar ju nästan alltid vara så att boken är bättre än filmen, detta kan ju bland annat bero på att boken är en hel del timmar längre än filmen.  

Kommentarer
malin [fotoblogg]

åhh vad gott det ser ut :)

Svar: Det var riktigt gott! :)
Nicolina JarlDatum: 2012-11-06 | Tid: 09:05:46
URL: http://mkarlstrom.blogg.se
Sofia

Oh vilken mysig dag! Massa kramar <3Datum: 2012-11-06 | Tid: 09:44:29
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se
ellinor

En sak jag har lärt mig är att man måste lära sig att välja sina strider, lära sig att fundera över om man vill ödsla de där 20 minutrarna av sin fritid på att bråka. Ibland kan du vinna grälet men endå förlora. Ibland bör du också fråga dig om det är viktigare att ha rätt, än en bra relation.

Läs gärna fortsättningen i min blogg. Skulle även bli jätte glad om du slängde in en kommentar om vad du tycker om inlägget :-) KramDatum: 2012-11-07 | Tid: 20:16:32
URL: http://ellinorf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org